Værstasjon / vekkerklokke - S

kr 399.00
Beskrivelse

Denne allsidige Nedis® trådløse værstasjonen gir informasjon om temperaturen innendørs og utendørs, og rapporterer dessuten om forventede værforhold. I tillegg fungerer den som en vekkerklokke, slik at du alltid kommer deg opp og ut av senga uansett sol eller regn!
Utendørssensoren kan plasseres hvor som helst i hagen, og ytterligere to sensorer kan enkelt tilføyes (ekstra sensorer er ikke inkludert). Den bruker 2 stk. AA-batterier (ikke inkludert) for å overføre data og værmeldinger til vekkerklokken/værstasjonen innendørs via et 433 MHz frekvenssignal.
Elegant og stilig visningsenhet
Den elegante og stilige visningsenheten kan plasseres hvor som helst i hjemmet: Den kan drives av den inkluderte 230 V-adapteren eller av 3 stk. AAA-batterier (ikke inkludert).
Vekkerklokke og værinformasjon/værmelding
Har tids- og datoinformasjon, en vekkerklokke med slumrefunksjon og informasjon om dagens temperatur, luftfuktighet og komfortnivå samt en værmelding for været i fremtiden.
les mer >>
Egenskaper
• trådløs værstasjon – for umiddelbar informasjon om dagens temperatur og luftfuktighet (både innendørs og utendørs) og værmeldinger for fremtidige værmodeller
• fungerer også som en vekkerklokke – med slumring, tids- og datofunksjon
• fire nivåer med værmeldingsdata – for å gi deg et fullstendig bilde
• fargeskjerm – for enkel avlesning av data
• sensor fungerer med en frekvens på 433 MHz – for uavbrutt dataoverføring
• visningsenhet som kan plasseres hvor som helst inne i huset – drives av strømnettet (adapter medfølger) eller batterier (ikke inkludert)

Les merShow less
Produktdetaljer
7
Sist vist
9 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00
Bebird T15 ørevoksfjerner med kamera. Bebird T15 er et hendig instrument som kobles sammen med din mobiltelefon, slik at du enkelt ser å fjerne ørevoks fra øregangen.Aldri mer q-tips! Farge: sort Batteri:...

Meny