Værstasjon / vekkerklokke - hv

kr 399.00
Beskrivelse

Denne allsidige Nedis® trådløse værstasjonen gir informasjon om temperaturen innendørs og utendørs, og rapporterer dessuten om forventede værforhold. I tillegg fungerer den som en vekkerklokke, slik at du alltid kommer deg opp og ut av senga uansett sol eller regn!
Utendørssensoren kan plasseres hvor som helst i hagen. Den bruker 2 stk. AA-batterier (ikke inkludert) for å overføre fire nivåer med værdata til vekkerklokken/værstasjonen innendørs via et 433 MHz frekvenssignal.
Elegant og stilig visningsenhet
Den elegante og stilige visningsenheten kan plasseres hvor som helst i hjemmet: Den kan drives av den inkluderte 230 V-adapteren eller av 3 stk. AAA-batterier (ikke inkludert).
Vekkerklokke og værinformasjon/værmelding
Den har informasjon om tid og dato, en vekkerklokke med søvnfunksjon og informasjon om gjeldende temperatur, fuktighet og komfortnivå.

Egenskaper

• trådløs værstasjon – for umiddelbar informasjon om dagens temperatur og luftfuktighet (både innendørs og utendørs) og enkel tilgang til tidligere værhistorikk
• fungerer også som en vekkerklokke – med slumring, tids- og datofunksjon
• brukervennlige berøringsknapper – gjør at alt bare er et klikk unna
• fire nivåer med værmeldingsdata – for å gi deg et fullstendig bilde
• sensor fungerer med en frekvens på 433 MHz – for uavbrutt dataoverføring
• visningsenhet som kan plasseres hvor som helst inne i huset – drives av strømnettet (adapter medfølger) eller batterier (ikke inkludert)

Les merShow less
Produktdetaljer
6 - Hvit
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
8 andre produkter i samme kategori:

Meny